Wereldcadeau’s in Grave

Wereldwinkel Grave is een vrijwilligersorganisatie, iedereen die zich inzet voor de wereldwinkel doet dit op geheel vrijwillige basis. Met elkaar zorgen wij dat de medemens het beter heeft.

Als je interesse hebt om ook deel uit te maken van ons geweldige team, schroom niet en neem contact op met info@wereldwinkelgrave.nl

Elk cadeau dat je koopt in de wereldwinkel vertelt zijn of haar eigen verhaal. Hoe het soms met maar weinig middelen is gemaakt. Hoe de makers met de verkoop ervan hun bedrijf hebben opgebouwd. Of simpelweg dat zij hun kinderen nu naar school kunnen sturen.

Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt. En juist dat maakt een wereldcadeau tot het mooiste cadeau!

Zo verkopen we o.a.  beelden van hout, brons, polystone, zeepsteen en ruwe steen, maar ook servies in prachtige kleuren. We hebben prachtige sjaals uit Nepal en mooie tassen uit Thailand. Keramiek uit Mexico en scrapmetal tuinornamenten uit Zimbabwe. Mooie houten schalen en snijplanken uit o.a. Senegal.  Maar ook gelukspoppetjes en zorgenpoppetjes uit Guatamala.  Cadeau’s voor elke beurs en voor jong en oud.

Volg ons op 
Wereldwinkel Grave

Klinkerstraat 1 
5361 GV  Grave 
T (0486) 47 65 99
info@wereldwinkelgrave.nl

Openingstijden

ma t/m do 13.30–17 uur
vrij + za 10–17 uur
koopzondagen 11-17 uur

© WereldwinkelGrave  |  Privacy  |  ANBI